A Sasaki Óbuda Sportcentrum bérletének megújítása!

Tisztelt Tagjaink, Szülők, Hozzátartozók és Támogatók!

Az Óbuda Békásmegyer Önkormányzatával kötött használati szerződésünk szeptember 14.-vel lejárt. A Vagyonkezelő Zrt. felszólította az egyesületet, hogy adja birtokba az épületet. 

Az egyesületünk 20 éve használja az épületet. Rengeteg munkát, fáradságot, pénzt adtunk az épület átalakítására és felújítására, karbantartásra. Sok társadalmi munkát végeztünk! Mindenki segített. A munkánkat (a kerület lakói, gyermekei fejlesztését, tanítását) becsülettel végeztük és végezzük. Úgy gondoljuk, hogy ezt a társadalom szempontjából nagyon hasznos tevékenységet szeretnénk tovább folytatni. Ezért mindent megteszünk a Sasaki Óbuda Sportcentrum további üzemeltetése érdekében. A dr. Kiss László Polgármester úrral 2020. május 28.-án tárgyaltunk a létesítmény jövőjéről. Azt az ígéretet kaptuk, hogy a létesítmény sport célú használatát pályázat úzján tudják biztosítani. Vagyis az egyesületünknek is pályázni kell, ha szeretnénk munkánkat tovább végezni. Ha erre sor kerül, pályázunk. 

Kérünk beneteket, hogy az egyesület sorsdöntő fordulata érdekében nyomtassátok ki az Aláírásgyűjtő Ívet és mindenkivel írassátok alá azt. 

Kérlek beneteket, hogy a jövő hét péntekén október 09.-én hozzátok be az aláírt íveket a Sasaki Óbuda Sportcentrumba 1037 Bp. Farkastorki út 21.-be.

Köszönettel: Ozsvár András Olimpiai érmes judo mesteredző 7. Dan